ЗА ВИКТОРИНАТА

Pic za vizualizaciq

 

Скъпи приятели,

Включете се във викторината “Аз гласувам!” на Сдружение “Глобъл организейшън фор дивелъпмънт  /Г.О.Д./”,  за да проверите информираността и да повишите осведомеността си за предстоящите избори за Европейски парламент на https://forms.gle/Z34EyVcdemzJ9H6G6

Всеки попълнил правилно въпросите във викторината ще има възможност да участва за награда- подаръчен ваучер на стойност 25 лв.

Всеки въпрос има само по един верен отговор.

За да се информирате за възможности за развитие по програма Еразъм + и много други (като напр. стипендии, обучения,специализации, стажове,  работа в чужбина и др.), бихте могли да харесате и последвате страниците ни във Фейсбук:

— GOD NGO- https://bit.ly/2PFUCkb
— Youth Triumph- https://bit.ly/2U7OLH6
— SIMoNATO- https://bit.ly/2QtHAtJ
— Creative Leadership Academy- https://bit.ly/2BLhRoH

а така и да станете член на нашите Фейсбук групи:
• Erasmus – https://bit.ly/2R09L03
• Global Organization for Development /G.O.D./ NGO- https://bit.ly/2QxCnkH
• SCHOLARSHIPS- https://web.facebook.com/groups/419697048835499/

Сдружение Г.О.Д. администрира няколко фейсбук групи и страници, с които информират над 78 000 души за образователни и кариерни възможности.

Викторината “Аз гласувам!” е част от едноименния проект “Аз гласувам!”, изпълняван от сдружение Г.О.Д. Основен партньор на проекта е програма “Еразъм +”. Проектът “Аз гласувам” се реализира с финансовата подкрепа на Центъра за развитие на човешките ресурси и Евродеск България във връзка с кампанията “Европейска седмица на младежта 2019 г.“

Можете да попълните викторината в периода от 00.01 часа на 1 май 2019 г. до 12.00 часа на 04 май 2019 г. С победителите ще се свържем по предоставения от Вас гсм номер.

Споделете и с приятели, за да могат и те да се включат в нашата викторина 🙂

Успех !!!

Facebook
Facebook
INSTAGRAM
SOCIALICON