Стартиране и развитие на бизнес в контекста на Предприемачество 2020

europeancommissionlogo

This opportunity is eligible only for Bulgarians.

Краен срок за кандидатстване: до 24:00 часа на 8 ноември 2016 г.

Защо е важно предприемачеството? Каква е ролята на националните и европейските институции за насърчаване на предприемаческата дейност? Какви са инструментите за финансиране на предприемаческата идея? Какви умения са необходими за стартиране и развитие на бизнес? Кои са отделните елементи на предприемаческата екосистема и как най-ефективно могат да си взаимодействат те? – това е само част от въпросите, на които ще обърнем внимание по време на студентския семинар на тема: „Стартиране и развитие на бизнес в контекста на Предприемачество 2020“, в който ще се проведе в периода 18-20 ноември 2016 г. в град Велико Търново и е оганизиран от Представителството на Европейската комисия в България в сътрудничество с Институт за икономическа политика.

Семинарът има за цел да посрещне нарастващата нужда от неформално обучение на студентите, обучаващи се в университетите извън София, както и да развие техните качества и умения, необходими за успешното реализиране на предприемаческите им идеи.

Ето защо обучението е предназначено за български граждани, които отговарят на едно от следните условия:

– да са студенти, обучаващи се в бакалавърска или магистърска степен в университет извън София;

– да са младежи, дипломирали се през последните шест месеца.

Организаторите покриват следните разходи за участие в семинара: 2 нощувки в хотел във Велико Търново с пълен храноден и обучителни материали.

Участниците следва сами да организират и покрият разходите си за транспорт до и от Велико Търново.

За участие: Моля, попълнете формуляра за кандидатстване до 24:00 часа на 8 ноември 2016 г. Резултатите от селекцията ще бъдат изпратени по ел. поща най-късно до 11 ноември 2016 г. За повече информация можете да ни пишете на student_seminars@epi-bg.org или да ни се обадите на тел.: 02/952 29 47.

Местата са ограничени. При успешно завършване на курса участниците ще получат сертификат.

Повече информация ТУК  

Please follow and like us:
INSTAGRAM
SOCIALICON